Over ons

Installatietechniek op het hoogste niveau!

We ontwerpen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties, inclusief inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telematica, noodstroom, zorgsystemen en domotica. Dat doen we voor grote utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten: renovatie, transformatie of nieuwbouw. We zijn trots op onze opdrachten: aannemers, vastgoedbedrijven, architecten, scholen, gemeentes, VvE’s en woningcorporaties.

We zijn geen totaalinstallateur. Liever zijn we de beste in ons vak: de elektrotechniek. Daarbinnen beheersen we elke tak van sport.

Expert in inspecties voor uw elektrische installaties!

Als inspecteur weet je nooit van tevoren hoe de installaties zijn uitgevoerd en in welke staat de toegepaste elektrotechnische materialen zich bevinden. Door ons in te schakelen kunt u zeker zijn dat na afloop alle werkzaamheden conform de richtlijnen zijn uitgevoerd en dat u een duidelijk rapport krijgt met daarin de eventuele gebreken.

Als inspectiebureau staan kwaliteit en onafhankelijkheid centraal. Wij breiden onze diensten voortdurend uit om u zekerheid te geven voor een gezonde werk- en woonomgeving met veilige en duurzame technische installaties.

Neem contact met ons op

M-Tecelektro.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer

Waarmee kunnen wij u helpen?