Diensten

Een greep uit onze diensten

Wij snappen hoe belangrijk goede service voor u is. Voor al uw werk wilt u kunnen vertrouwen op een gedegen advies en een snelle werkwijze.

Voor uw installaties, storingen, onderhoud of keuringen, wij zorgen voor een constante kwaliteit. M-Tec Elektrotechniek & Inspecties is continue in beweging om ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste techniek. Op onze kennis en expertise kunt u bouwen.

De juiste techniek op het juiste moment

Elektrotechniek

Met onze ruime ervaring in het installeren van licht en krachtstroom installaties denken wij in ieder ontwikkelingsstadium met de klant mee over de optimale oplossing in de installatie. Of het nu gaat over de installatie in een nieuw te ontwikkelen gebouw of in bestaande faciliteiten. Wij kunnen altijd inspelen op uw wensen. Elke ruimte heeft immers een specifieke bestemming en inrichting.

Beveiligingen

Onze beveiligingssystemen kunnen afzonderlijk worden toegepast, maar de kracht zit in de integratie van systemen. Het maakt voor ons geen verschil of we moeten aansluiten op een bestaand systeem of een compleet nieuw beveiligingssysteem moeten aanleggen. M-Tec Elektrotechniek & Inspecties ontwikkelt oplossingen op maat waarmee uw bedrijf echt veilig is.

Brandmeldinstallaties

M-tec Elektrotechniek & Inspecties is gespecialiseerd in brandmeldinstallaties voor zowel de installaties en certificering hiervan. Samen met onze deskundige partner kunnen wij in elke aanvraag voldoen. Wij zijn altijd up to date van de geldende eisen zodat uw installatie altijd hieraan voldoet. Door onze ervaring zijn wij instaat om uw systeem zo te ontwerpen dat er minimale onnodige meldingen plaats vinden.

NEN 3140 Keuring

M-Tec Elektrotechniek & Inspecties heeft zeer veel ervaring in het inspecteren en keuren van uw elektrotechnische installaties en gereedschappen. Deze inspecties en controles zijn vast gelegd in de norm. U bent immers verantwoordelijk voor de elektrotechnische installaties en toestellen volgens de Arbowet. Wij kunnen u boven genoemde diensten aanbieden en tevens eventuele correctieve handelingen uitvoeren.

M-Tecelektro.nl gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer

Waarmee kunnen wij u helpen?